Kralj Charles nogometašima: Mislite na tlak nacije

epa10173442 Britain's King Charles III arrives at Buckingham Palace in London, Britain, 09 September 2022. Britain's Queen Elizabeth II died at her Scottish estate, Balmoral Castle, on 08 September 2022. King Charles became King on the death of his mother and will be known as King Charles III. EPA/NEIL HALL

Kralj Ujedinjenog kraljevstva Charles III čestitao je engleskoj nogometnoj reprezentaciji na plasmanu u finale EURO-a u Njemačkoj poručivši igračima da “misle na stres i krvni pritisak nacije”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Supruga i ja pridružujemo se zajedno s cijelom našom obitelji u najtoplijim čestitkama za ulazak u finale Europskog prvenstva i u slanju naših najboljih želja za nedjeljnu utakmicu, poručio je kralj Charles.

Poznat po svom suptilnom, ali gotovo uvijek prisutnom humoru, Charles je izborniku i igračima uputio i molbu.

– Ako vas smijem ohrabriti da osigurate pobjedu prije nego što se pojavi potreba za čudesnim golovima u zadnjoj minuti ili još jednom dramom s jedanaestercima, siguran sam da bi stres i krvni tlak nacije bio znatno smanjen, Sretno, Engleska, napisao je engleski kralj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.