Kramarić jasan: ‘Dogodi li se da nije naš dan, da ne iskoristimo neke šanse, moglo bi biti poteškoća’

Foto: fah

Andrej Kramarić u sjajnoj je formi, a sada se priključio i hrvatskoj nogometnoj reprezetaciji. No, ne misli da će biti lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekujem teške utakmice, prvenstveno zato što će svi biti jako napaljeni protiv nas. Morat ćemo biti motivirani na najvišem nivou, ukoliko mislimo s lakoćom rješavati takve susrete. Mogli bismo se naći u problemima ako ćemo biti balkanskog mentaliteta s pristupom: “Lako ćemo, možemo, mi smo bili drugi na svijetu u Rusiji.” Moramo ozbiljno shvatiti svaku utakmicu, tako i Azerbajdžan kod kuće, a posebno u gostima Mađarsku. Mislim da će to biti utakmice borbene do kraja i dogodi li se da nam kojim slučajem ne ide, da nije naš dan, da ne iskoristimo neke šanse, moglo bi biti poteškoća”, jasan je Kramarić u razgovoru za Sportske novosti.

” Nikad nismo igrali ne znam kakvu čudesnu igru, da budemo iskreni. Trebat će fokusiranosti i motiviranosti da se što prije zabije gol. Premda to svaki put govorim jer kasnije uđeš u probleme. Pred nama su novi izazovi, bit će zanimljivo. Svjestan sam da možda neće biti sve idealno kao u Rusiji. Spremni smo i na teške dane, ali kad je tako, valja dati najbolje od sebe i izboriti se”, dodao je.

Nada se da neće biti drame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i uspjeh Dinama.

” Bila je to stvarno fenomenalna priča, prvenstveno bih rekao zbog navijača, napokon su se vratili, da se malo oživi ta duša Zagreba, sporta i Dinama. Lijepo. Moram reći da se Dinamu sve idealno poklopilo ove sezone. Skupina Europske lige nije mogla biti bajnija, s atraktivnim imenima, a zapravo, moramo biti iskreni, nisu to bile momčadi koje su na top nivou. Dinamo je s četiri-pet novih igrača napravio super ekipu, u kojoj više-manje svatko može svakoga zamijeniti i odigrati odličnu rolu. No, moram reći da me Benfica čak jako razočarala, da sam puno više očekivao od njih. Po meni, uz malu doze sreće, Dinamo je morao proći. Benfica nije ta ekipa koje se treba bojati. Po onome što sam vidio u Zagrebu, pa čak i u nekim trenucima prvog poluvremena u Portugalu, nisu blistali. Dali su slučajan gol za 1:0, to ih je spasilo. Kasnije se, nakon crvenog kartona, raspao Dinamov sustav. Mislim da je Dinamo trebao proći dalje”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.