Kramarić: ‘Sezona je mogla biti bolja, ali moram biti zadovoljan’

Foto: Twitter

Nakon fenomenalnog nastupa u zadnjem kolu Bundeslige u kojemu je zabio sva četiri pogotka za Hoffenheim u gostujućoj pobjedi od 4:0 kod Borussije Dortmund, hrvatski napadač Andrej Kramarić otputovao je na zasluženi odmor u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je mrežu Dortmunda načeo već u osmoj minuti, a zatim je dobro ispratio pokušaj Skova u 30. i drugi put poentirao. Na početku nastavka ponovno je pokazao kvalitetu, riješio se braniča Piszczeka te upisao ‘hat-trick’.

No, ni tu nije stao, dvije minute poslije sjajnu večer okrunio je četvrtim pogotkom. Nakon kontakta Hummelsa i Dabbura sudac je pokazao na bijelu točku, a Kramarić je bio neumoljiv.

– Moram biti iskren i reći da je to puno bolje prolazilo na treningu, možda nije bio idealan udarac, ali na sreću lopta je ušla u gol, otkrio je Kramarić u razgovoru za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sezoni u kojoj je zbog ozljeda upisao samo 19 utakmica, zabio je i više nego solidnih 12 pogodaka.

– Teško je opisati te osjećaje, nevjerojatan je to rezultat i nevjerojatan osjećaj. Teško mi je sve skupa to opisati. Jasno da je sezona za mene mogla biti i bolja, ali kad gledam svoju statistiku s obzirom na to koliko sam minuta proveo na terenu, itekako moram biti zadovoljan, rekao je Kramarić za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.