Kramarić: Svi imaju kvalitetu i spremni su igrati na najvišem nivou

Foto: fah

Bliži se prva utakmica Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Dvoboj s Marokom igra se u srijedu od 11 sati, a dva dana prije utakmice na konferenciji za medije najavili su ga Andrej Kramarić i Borna Sosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska devetka govorila je o Svjetskom prvenstvu pa o svojoj konkurenciji u napadu.

– Ovo mi je drugo svjetsko prvenstvo, svi smo motivirani i spremni za svaku utakmicu. Konkurencija u napadu? Svi su super dečki i igrači. Jasno je da imamo konkurenciju u napadu, to je zdrava okolina, dečki te motiviraju i mislim da je to sve super. Nisam trener da govorim o tome tko će igrati. Svi imaju kvalitetu i spremni su igrati na najvišem nivou, kazao je Andrej Kramarić.

Govorio je i o favoritima Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– 95 posto nogometaša se slaže da je Messi najbolji svih vremena. Vjerujem da se takav igrač više neće roditi i zbog toga navijam za njega, no zbog neke svoje računice smatram da će to biti Brazil.

Zlatko Dalić dao je napadaču podršku nakon utakmice protiv Saudijske Arabije.

– Sigurno da svakom puno znači podrška trenera, to je jedna od najbitnijih stavki. Slobodniji igrač će dati maksimalno na terenu. Ja sam tu, spreman i motiviran dati sve za hrvatsku reprezentaciju, dodao je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica igrača komentirala su vremenske uvjete i činjenicu da se igra Svjetsko prvenstvo usred sezone.

– Očekivao sam i gore vrijeme. Solidno smo se priviknuli, ponekad zapuše i povjetarac. Svi smo spremni i vrijeme neće biti problem. To što igramo u sredini sezone? Mislim da igrači nisu toliko umorni, svi će pucati od energije i mislim da će Svjetsko prvenstvo gorjeti, kazao je Kramarić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.