Krznar nakon pobjede nad Goricom otkrio što se dogodilo s Kastratijem

Zagreb, 13.08.2021. - Utakmica 5. kola Prve HNL Dinamo - Gorica. Na fotografiji trener Dinama Damir Krznar. foto HINA/ Daniel KASAP/ ml

Dinamo je pobijedio Goricu na Maksimiru s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na susretu je autogol Albija Doke. Susret je odmah po završetku komentirao trener Dinama Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izuzetna dominacija tijekom cijele utakmice, vrlo dobar posjed, vrlo dobar reposjed, stvarali smo prilike, ali izostala je sigurnija realizacija. Strepili smo do kraja utakmice, ali s cijelom igrom možemo biti zadovoljni. Danas smo imali jako stabilnu obranu bez rizika. Kad stalno napada onda postoji opasnost od zalutalog mjesta iz tranzicije, ali to smo sve spriječili. Recimo da smo 80% plana što se tiče doziranja igrača odradili. Nažalost poremetila nas je rana ozljeda Bulata pa smo tu uskratili Majera za nekakav veći odmor, nadam se da s njim neće biti problema”, rekao je Krznar.

Otkrio je i što se dogodilo s Kastratijem.

“Nije bilo problema s Kastratijem, on se samo potrošio do kraja, na tome mu možemo čestitati. Volio bih da više igrača na četveronoške izlaze s terena, malo mu je samo pao šećer, doktor je intervenirao i to je to, nije to ništa čudno”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.