Krznar uoči Europske lige: “Velika utakmica za klub i grad”

Foto: fah

Utakmicu s West Hamom na konferenciji za novinare najavili su branič Rasmus Lauritsen i trener Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nadam se da će sutra biti lijep dan za sve koji će doći na stadion i za sve aktere na terenu. Uživat ćemo u utakmici, Europska liga je ponovno u Zagrebu, nadamo se da ćete uživati kao i mi, rekao je Krznar u najavi utakmici.

– Bit će velika utakmica za klub i grad. Ove utakmice su velike u svakom smislu, spremni smo, dat ćemo sve od sebe za dobar rezultat. Veselim se što će i navijači biti na tribinama, dodao je Lauritsen na početku.

Krznar je komentirao najave engleskih medija da je West Ham više fokusiran na Premier ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Spremit ćemo se za najboljih 11 West Hama, tako smo se pripremali na treninzima. Oni imaju svoj sustav koji ćemo pokušati limitirati, bez obzira na igrače koji će igrati. Sutra igramo protiv jedne velike momčadi, to jedino bitno.

– Bit ćemo u našoj klasičnoj formaciji i u najužem izboru igrača. U jednom dijelu smo izbor kadra posložili tako da možemo promijeniti sustav u tijeku utakmice, dodao je trener, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.