Kup EHF: Treća pobjeda Podravke Vegete

Foto: fah

Rukometašice Podravke Vegete u susretu su 3. kola skupine D Kupa EHF ostvarile i treću pobjedu svladavši kao gošće rumunjski sastav SCM iz Craiove sa 26-23 (10-10).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do pobjede koja joj praktički osigurava prolazak u četvrtfinale ovog natjecanja Podravku je vodila Ana Debelić sa sedam golova, četiri su dodale Dejana Milosavljević i Alena Ihnjeva, dok su u domaćem sastavu najefikasnije bile Maria Andrea Ianasi sa šest i Jelena Trifunović s pet pogodaka.

Podravka Vegeta sada ima šest bodova, SCM je ostao na dva, kao i Bera Bera koja će u subotu igrati protiv Nykobinga koji je posljednji bez bodova.

Podravka i SCM će se ponovno sastati u 4. kolu za osam dana u Koprivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.