Kup Kralja: Barcelona – Atletico 1-0

U prvoj utakmici četvrtfinala španjolskog Kupa Kralja Barcelona je na svom Nou Campu pobijedila Atletico Madrid s 1-0 i stekla prednost pred uzvrat na Calderonu sljedeći tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nelijepoj, ali borbenoj utakmici jedini zgoditak pao je u 85. minuti. Juanfran je u kaznenom prostoru srušio Busquetsa, a udarac s bijele točke je izveo Leo Messi. Slovenski vratar Jan Oblak mu je obranio penal, no Messi je odbijenu loptu ipak uspio poslati u mrežu.

Ivan Rakitić je za Barcu igrao do 77. minute, a Marijo Mandžukić je ušao u 46. umjesto Fernanda Torresa.

U ostalim susretima Malaga i Athletic Bilbao su odigrali 0-0, dok je Villarreal kod kuće pogotkom Bruna (85) slavio protiv Getafe s 1-0. Za Getafe je do 80. minute igrao povremeni hrvatski reprezentativac Sammir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak prvu utakmicu četvrtfinala igraju Espanyol i Sevilla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.