Kyrgios: ‘Za US Open pripremit ću zaštitno odijelo’

epa06991182 Nick Kyrgios of Australia hits a return to Roger Federer of Switzerland during the sixth day of the US Open Tennis Championships the USTA National Tennis Center in Flushing Meadows, New York, USA, 01 September 2018. The US Open runs from 27 August through 09 September. EPA/JUSTIN LANE *** Local Caption *** 53000073

Nick Kyrgios kritizirao je vodstvo Američkog teniskog saveza (USTA) i prozvao ga za sebičnost pri donošenju odluke o održavanju Grand Slam turnira u New Yorku u ranije predviđenom terminu od 31. kolovoza do 13. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ljudi koji žive u Sjedinjenim Državama, naravno, žele da se Open održi pod svaku cijenu, sebično, poručio je Kyrgios putem Twittera i argumentirao svoj stav dodatnom rečenicom: – Pripremit ću svoje zaštitno odijelo za putovanje iz Australije, a onda ću u povratku provesti dva tjedna u izolaciji.

Ranije je Novak Đoković ispunjavanje uvjeta nazvao “nemogućom misijom”, dok je Rafael Nadal izjavio da nema posebnu želju braniti prošlogodišnji naslov te dodao da bi sezonu trebalo nastaviti tek onda kad se stvore sigurni uvjeti za putovanje. Svoju zabrinutost vezano za igranje na US Openu izrazila je i aktualna wimbledonska pobjednica Simona Halep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.