Tsitsipas: On konstantno maltretira; Kyrgios: Nisam ništa napravio

Foto: fah

Nick Kyrgios plasirao se u osminu finala Wimbledona pobjedom 6-7 (2), 6-4, 6-3, 7-6 (7) protiv Stefanosa Tsitsipasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kyrgios se konstantno raspravljao sa sucem, publikom, dok je Tsitsipas nekoliko puta gađao Australca lopticom za vrijeme poena.

– Svidjela mi se atmosfera koju smo napravili, ali razočaran sam s nekim stvarima. Poslije nekog vremena ih je teško ignorirati. Meni se sviđa što je Nick drugačiji, to nije loše. Međutim, nikad se nije ovako ponašao, i nikad nije došao do situacije da je ovak zamorno. Konstantno pričanje, žalbe. Frustrirajuće je da mu se toliko dopušta. Gađao sam ga lopticom jer sam htio da prestane. To nije u redu. Netko mora popričati s njim jer ja nisam naviknut igrati ovako. Konstantno vas maltretira, vjerojatno je bio nasilnik u školi. Ne volim takve ljude. Ima dobre karakterne crte, ali i veoma zlu stranu, rekao je Tsitsipas koji se ispričao za trenutak kad je lopticu izbacio van terena.

– Moje izbacivanje loptice u publiku je bio loš potez. Nikad mi se nije to dogodilo, ne znam što mi je tim trenucima prolazilo kroz glavo. Srećom, nikog nisam pogodio, ali sigurno više neću to napraviti, dodao je grčki tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo se javio i Kyrgios.

– Ne znam što da kažem. Kakav sam ja to bio nasilnik prema njemu? On je mene gađao, on je pogodio navijača lopticom. Ja nisam napravio ništa, igrao sam tenis. Osim svojih svađa sa sucem, nisam napravio ništa čime bih uvrijedio Stefanosa ili da mu ukažem nepoštovanje. Možda bi trebao smisliti način kako da me pobijedit na terenu, pa se onda okrenuti planovima koji bi mi spriječili igranje, kazao je Kyrgios.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.