Nadal imao razmirice s protivnikom na mreži, pa kasnije rekao: Pogriješio sam

nadal
epa09713694 Rafael Nadal of Spain returns to Matteo Berrettini of Italy in their semi final match at the Australian Open Grand Slam tennis tournament at Melbourne Park, in Melbourne, Australia, 28 January 2022. EPA/JOEL CARRETT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Rafael Nadal je vrlo lako svladao Lorenza Sonega 6:1, 6:2, 6:4 u trećem kolu Wimbledona, ali je i napravio, kako sam kaže, pogrešku zbog koje se i ispričao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, smetalo mu je ponašanje Talijana, pa ga je kod 4:4 nakon breaka pozvao na mrežu da mu to sam kaže. To je napravio i na samom kraju meča, htio mu je u lice reći što ga je smetalo te je zadržao nešto duže Sonega na mreži nakon rukovanja.

– Pogriješio sam. Ne bih ga smio zvati na mrežu, ispričavam se za to. To je bila moja pogreška. Ne želim komentirati sve stvari koje su se događale na terenu, to sam pričao s njim u svlačionici, a to ostaje tamo. Ispričao sam se, nisam mu htio smetati, htio sam mu reći jednu stvar koja me smetala, a on ju je tada radio. Postoji kodeks među igračima, imali smo nekih problema, ali to je bilo sve, rekao je Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.