Laporta: Messi se ne vraća, a za ljeto smo dogovorili već dva igrača

laporta
Foto: snimka zaslona

Predsjednik Barcelone Joan Laporta dao je niz zanimljivih izjava na novinarska pitanja u Španjolskoj, otkrio i kako nema kontakta s Messijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nisam primio poruku od Messija, on se ne vraća u klub. Nemam više komunikaciju s njim otkako je napustio klub. Nakon njegova odlaska osjećao sam se loše, ne samo u poslovnom smislu već i privatno. Ipak, ne razmišljamo o njegovu povratku, gradimo novu momčad s mladim igračima i ide nam dobro.

Otkrio je Laporta i kako je klub dogovorio i nova pojačanja:

– Klub je dogovorio i dva pojačanja za sljedeću sezonu, dolazi nam jedan veznjak i jedan branič. Zbog pravila nije mi dopušteno otkrivati njihova imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, svi mediji prenose kako u klub dolazi veznjak Milana Franck Kessie i branič Chelseaja, danac Andreas Christensen.

Komentirao je kako Barcelona još nema financijske mogućnosti za dovođenje igrača poput Mbappea i Haalanda, a kako se mnogi žele pridružiti katalonskom divu:

– Mbappe i Haaland u Barceloni? To nije moguće, uvjeti su takvi da su ova dva igrača jako udaljena od potpisa za nas. Salah i Lewandowski? Brojni top igrači žele doći ovdje. Ne mogu reći jesmo li u pregovorima s njima, to bi nam stvorilo probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je i kako Dembele ako želi ostati treba pristati na manja primanja:

– Ja stvarno jako volim Dembelea, fantastičan je. Imao je ponudu do 20. prosinca. Sada ako želi ostati mora pristati na naše uvjete. Nikad ne znamo što možemo očekivati od njegovog agenta, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.