Lauritsen: Razočaran sam, bolji smo od njih, vjerujem da ćemo uzvratiti

Foto: fah

Dinamo i Legia odigrali su 1:1 u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razočaran sam rezultatom jer smo bili bolji i bili smo blizu gola za 2:0 i onda se bilo teško vratiti nakon što su oni izjednačili. Mislim da smo zaslužili više jer smo bolji od njih. Utakmica je bila izjednačena, ali mislim da smo desetak posto bolji od njih i razočaran sam što nismo dobili ovu utakmicu. Oni su dobra momčad s jako dobrom energijom i pokušavaju igrati. Ostavljaju dosta prostora i može ih se kazniti”, rekao je Dinamov stoper Rasmus Lauritsen i dodao:

“Moramo se odmoriti za uzvrat i vjerujem da ćemo tamo biti još bolji. Siguran sam da ćemo otići puni samopouzdanja, a ako bude tako, onda ćemo proći. Pokazali smo da možemo dobiti dobre momčadi u gostima i vjerujem u nas.”

Luka Ivanušec odigrao je solidnu utakmicu i asistirao je Petkoviću za prvi gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znali smo da će biti teška utakmica. Radi se o kvalitetnoj ekipi. Mi smo imali svoje trenutke, a oni svoje. Isto tako tešku utakmicu očekujemo u uzvratu. U jednom trenutku kao da smo pali sa snagom i previše se povukli. Oni su tada imali loptu, ali nisu stvarali previše prilika, pa ne možemo reći da je nešto bilo tako loše. Spremit ćemo se za uzvrat i bit ćemo bolji. Dobro će nam doći što smo uzeli sedam dana za pripremu i bit ćemo svježiji, poletniji i bolje ćemo izgledati”, rekao je Ivanušec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.