Legenda atletike: Usain Bolt misli da bi mogao igrati za nogometnu reprezentaciju Jamajke

Foto: fah

Aktualni svjetski rekorder na 100 i 200 metara, jamajčanski atletičar Usain Bolt, koji je u kolovozu na Svjetskom prvenstvu u Londonu okončao svoju atletsku karijeru, u nedjelju je izjavio kako ozbiljno razmišlja započeti aktivno baviti se nogometom te smatra kako bi mogao postati dovoljno dobar da zaigra za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za mene to postaje osobni cilj i ne zanima me što ljudi misle o tome. Ako osjetim da to neću moći uspjeti, odustat ću”, rekao je Bolt u nedjelju uoči utrke za Veliku nagradu SAD-a Svjetskog prvenstva formule 1 u Austinu.

“Trenutačno me samo ozljeda butnog mišića sprečava da počnem s treninzima. Kada se oporavim, tada mogu započeti istraživati situaciju”, dodao je Bolt.

Bolt je u više navrata izjavio kako je veliki navijač Manchester Uniteda te da mu je želja zaigrati za Manchester United, a s nogometom ga povezuje i to što je vlasnik nekoliko dionica njemačkog velikana Borussije iz Dortmunda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.