Legenda talijanskog nogometa hvali Mandžukića, ali smatra da Juventus ima imperativ osvajanja Lige prvaka

Foto: Twitter

Sjajni talijanski napadač Pippo Inzaghi, koga pamtimo po brojnim golovima, ali i po padovima u kaznenom prostoru, najavio je start Lige prvaka. Tvrdi da će u finalu iduće godine u petom mjesecu igrati Juventus i Bayern te da je ovo sezona koja će napokon Juveu donijeti nakon dugo vremena europski trofej. Optimist kao i uvijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U finalu Lige prvaka igrat će Bayern i Juventus. Nijemci su strašno jaki, Carlo Ancelotti je fantastičan trener. Imaju kompletnu momčad, strašni su po krilima. Lewandowski je jedan od najboljih napadača na svijetu, Müller uvijek zna gdje treba biti, a Douglas Costa s lakoćom prolazi svakoga,” rekao je Filippo Inzaghi Gazzetti dello Sport, no, onda se ipak okrenuo Juventusu te je zaključio kako Stara dama ima sjajne napadače, izdvojio je i hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića. “Smatram da je i Mandžukić uz Higuaina i Dybalu dragocjen za momčad. Napravili su odličan posao Pogbinom prodajom i pojačanjima u napadu – Higuainom, veznom redu – Pjanićem i obrani – Benatijom”, tvrdi Inzaghi.

Legenda talijanskog nogometa smatra da Juve ipak ima jedan problem, naime, Juventus, smatra on, ima imperativ osvajanja Lige prvaka te da su zbog toga pod pritiskom. Teško se oteti dojmu da je Inzaghi subjektivan kada govori o Juventusu, naime, Real, Barcelona, Manchester City, pa i Bayern, još su uvijek najveći i prvi favoriti najjače klupske nogometne lige na svijetu, što pokazuju i rezultati posljednjih godina. Zanimljivo da je novinar inzistirao na pitanju mogu li današnje zvijezde Juventusa nadmašiti generaciju kojoj je simbol bio i Alessandra del Piero.

“Dybala i Higuain su sjajni zajedno, ali ja i Ale smo u prvoj godini zajedno ušli u finale. Ako žele nadmašiti nas, moraju uzeti trofej. Ne ovisi sve samo o njima. Golovi napadača su jednako bitni kao i obrana koja ih mora zaustaviti”, zaključio je nogometaš koji je obilježio jednu eru talijanskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.