Legendardni Matthaus o Kovaču: ‘I on sam zna da je ta njegova izjava bila nespretna’

Foto: Udo Grimberg

Njemački mediji uporno idu protiv hrvatskog stručnjaka Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako nam ponestane nogometaša, Thomas Müller će sigurno dobiti minutažu”, izjavio je Kovač nedavno, a onda je neki drugi dan dodao: “Ta moja izjava bila je pogreška, pogrešno sam se izrazio. Razgovarao sam s Thomasom i razumio je. Sve smo izgladili”.

To je komentirao i legendarni Lothar Matthaus.

“U priči s Thomasom Müllerom Kovaču je nedostajalo malo takta, a i on zna da je ta njegova izjava bila nespretna. Ja bih napravio drugačije i protiv Augsburga stavio Müllera u momčad od prve minute. Svi bi to razumjeli”, rekao je Matthaus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.