Legendarni Costacurta stao u obranu Zvone Bobana: ”Gazidis nije posljednji idiot u ovoj zemlji, ali nećemo zaboraviti što je učinio”

Foto: Twitter/AC Milan

I dok Italija proživljava jednu od najvećih kriza poslije Drugog svjetskog rata uzrokovanu pandemijom koronavirusa u Nogometnom klubu Milan vlada pravi kaos nakon što je izvršni direktor Ivan Gazidis uručio otkaz bivšem hrvatskom reprezentativcu, Zvonimiru Bobanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obranu bivšeg kapetana Vatrenih, Zvone Bobana, stala je i legenda Milana, Alesandro Costacurta, koji je nedavno s puno riječi hvale govorio i o brazilskom Ronaldu.

No, ipak, ono što je u ovom trenutku važnije, najprije je rekao ponešto o legendi talijanskog nogometa, legendi Milana, Paolu Madiniju. Maldini je, podsjetimo, ostao u Milanu na poziciji direktora kluba iako je Boban, kao njegova desna ruka, otišao.

“Moramo se pobrinuti da Paolo, koji je prije svega pravedan i ujedno kompetentan, stekne dodatno znanje koje mu je potrebno. On je izvanredna ličnost i može nakon svega krenuti iznova. Do prije nekoliko mjeseci svi smo mislili da u Milanu ima previše menadžera, previše ljudi koji bi mogli nešto reći. Sada je situacija drukčija i vjerujem da se može pozitivno odraziti na klub”, kazao je Costacurta, koji je prokomentirao i prisilni odlazak Zvone Bobana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Costacurta je, podsjetimo, svojedobno s Bobanom igrao na San Siru, bila su to neka druga vremena, puno ljepša, kako za cijelu Italiju, tako i za klub.

“Pričamo o odlasku mog brata. Svi znamo kvalitetu i temperament Zvone. Gazidis nije posljednji idiot u ovoj zemlji, ali nećemo zaboraviti što je učinio. Međutim, s Paolom pored sebe mislim da se Milan može vratiti pobjedama. Možda ne uskoro, ali će se vratiti. Zato bi Milan trebao zadržati Maldinija”, poručio je Costacurta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.