Legendarni Vatreni o napadu na Mamića i vrijeđanju Janice Kostelić: ‘Zakazali smo kao društvo, što je sljedeće’

Foto: Snimka zaslona

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, polivalentni nogometaš koji je u eri Miroslava Blaževića igrao i na desnom boku, ali i koji je zabio prvi gol za Vatrene na Svjetskom nogometnom prvenstvu protiv Jamajke (3:1) sad već davne 1998. godine, Mario Stanić, gostovao je u emisiji Sport nedjeljom, urednika i voditelja Ante Breke, na Z1 televiziji. Stanić je inače poznat po beskompromisnim stavovima, ne štedi nikoga, pa ni aktualno vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza predvođeno Davorom Šukerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Stanić, između ostaloga, prokomentirao je napad na Zdravka Mamića, vrijeđanje Janice Kostelić na Braču.

“Trebalo bi mi pet dana za tu temu. Zdravko Mamić je godinama gradio carstvo. No, isticanjem i promicanjem da je on vladar hrvatskog nogometa, doveo se u ovu situaciju. No, apsolutno sam protiv bilo kakvog fizičkog obračuna. Zakazali smo kao društvo. Nije tu u pitanju Mamić, pitanje je što je sljedeće… Svejedno gdje se incident dogodio. Ako je itko zaslužio da mu se plješće, onda je to Janica Kostelić. Ako je itko zaslužio trg, onda je to Janica… Nisam za revolucije, ja sam za evolucije. Ovo je odraz stanja u našem društvu. Politika se sakrila i drži sport u svojim rukama… Problem je u jednoumlju, a ljepota bi trebala biti u raznolikosti”, reko je bivši as Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.