Leko: Fali nam četiri-pet igrača, želimo ih što prije dovesti

Foto: fah

Hajduk je ostvario pobjedu i u drugoj pripremnoj utakmici u Istri. Momčad Ivana Leke s 3:2 svladala je mađarskog prvoligaša MOL Fehervar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Vidimo dosta dobrih stvari, ali i stvari koje moraju biti bolje. Fokus nam je na fizici, tempu, ritmu. Bio je plan da svakome damo po 60 minuta. Dosta dobro i zanimljivo je to izgledalo. Ima puno stvari koje moraju i bit će bolje. Rekao sam momcima od prvog dana da kad dođe novi trener da je laž kako svi kreću od nule. Svatko ima svoj status, ali to ne znači da to nekome garantira nešto. Svima ćemo otvoriti vrata. Vrlo jednostavno, tko bude najbolji na treninzima i utakmicama, taj će igrati. Vjerujemo da trebamo imati 16-17 prvotimaca, da je između njih konkurencija i da možemo odabrati, rekao je Leko za klupske stranice.

Novi strateg zadovoljan je kako su igrači odgovorili na njegove zahtjeve:

– Jako sam zadovoljan s atmosferom, body-languageom igrača. Mogli smo izabrati lakši put, nasloniti se na stvari koje su bile dobre, ali želiš nešto u što vjeruješ. Vjerujem u tempo, agresiju, kolektivni nogomet. To je teže postići, ali s dobrim radom i vjerom mislim da ćemo doći tamo gdje trebamo. Imamo još par dana treninga, dvije utakmice. Fali nam četiri-pet igrača, želimo ih što prije dovesti. Otišlo nam je dosta igrača. Dali smo na pripremama priliku mladima koji su dobri. Ugodno sam iznenađen, po prvi danima vidjeli smo tri do četiri mlada igrača koji mogu konkurirati, biti među 22 igrača. Na njima je da shvate kako je juniorski nogomet završen, čeka ih težak rad i prilika koju moraju uzeti. Sve je na njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.