Leko nahvalio Livaju pa dodao: Daleko smo od Dinama

Foto: fah

Nogometaši Hajduka pobijedili su na gostovanju u Šibeniku kod istoimenog domaćina s 3:2. Vodili su gosti 3:0, da bi na kraju u dramatičnoj završnici sačuvali prednost i slavili 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pokazalo se što je nogomet. Bili smo puno bolji, vodili 0:3 i jedna akcija ti okrene utakmicu, uz malo opuštenosti i vjere da je gotovo. Nismo dobro reagirali, nije nas bilo ispred obrane i primili smo dva gola koja ne bi smjeli primiti. Ali kod mene ostaje pozitivan osjećaj. Nezgodna ekipa i naša zaslužena pobjeda. Ostaje tih pozitivnih 75-80 minuta gdje smo bili dobri i stabilni. Možemo mi i bolje, ali ovo je bilo dovoljno za pobjedu, rekao je trener Hajduka Ivan Leko.

Leko o zaostatku za Dinamom

Devet kola prije kraja prvenstvene utrke Hajduk je došao na sedam bodova zaostatka za vodećim Dinamom koji je osvojio samo bod u Velikoj Gorici.

– Nismo tu negdje, daleko smo miljama. Mi muku mučimo da dobijemo naše utakmice, ali sam zadovoljan jer se zadnjih tjedana igrači smiju, smiju se i ljudi oko momčadi. Imamo vjeru da možemo dobiti bilo koga dobiti. Dinamo je druga planeta. Nama je fokus iz treninga u trening, iz tjedna u tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Livaja je stisnuo zube i zaigrao od prve minute. Gol i dvije asistencije bio je njegov učinak u 73 minute na terenu.

– Nije bila planirana izmjena, ali ovo kako je danas nastupio samo on može. On ima emociju za ljude koji ga zasluženo vole. Prima injekcije i igra. Bila je zamjena jer je bio gotov, zaključio je Leko.

“Dali smo im previše i to me ljuti”

Očekivano, trener domaćina Damir Čanadi nije zadovoljan rezultatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Boli kad primiš gol minutu prije poluvremena. Onda opet u drugom dijelu preko Livaje odu na 3:0. Dali smo im previše i to me danas ljuti. Nije Hajduk bio tako jak da nas je stisnuo da nismo mogli mrdnuti. Kod 3:2 ne znam je li bio penal, moram pogledati na televiziji. Možda smo mogli uzeti barem bod. Šteta što rezultat nije bio kakav smo htjeli, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.