Leko o isključenju: Smiješna situacija

Foto: fah

Trener Hajduka Ivan Leko bio je razočaran nakon poraza od Dinama u Superkupu, ipak kazao je da nisu odigrali lošu utakmicu te imali svoje prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nije bila loša predstava. Ovo su dvije momčadi u različitom momentu. Dinamo je stabilan, ne mijenja ekipu, poznati su automatizmi i hijerarhija u ekipi. Mi smo odlučili promijeniti dosta, došlo je i otišlo nekoliko igrača. Imali smo pripreme tri tjedna, nekoliko igrača je došlo zadnja dva, tri treninga. Utakmica je bila dobra za gledati, čini mi se da je utakmica bila 50-50, Dinamo ima svoju kvalitetu, a mi smo htjeli imati miks presinga i bloka. Bolno je kad izgubiš, a mislim da je utakmica bila na 50-50. Konkurirali smo Dinamu, ali čestitam mu, oni su se pripremili i ovo im puno znači za Europu, dok ćemo mi dobiti te negativne emocije zbog poraza, rekao je Leko pa dodao:

– Imali smo četiri, pet lijepih prilika, ali naša je krivica što nismo zabili gol. Znali smo da će biti momenta kad će oni dominirati, ali i da ćemo mi imati svojih prilika. Dinamo je bio dobar, kao i Baturina, koji je zabio iz polukontre, ljut sam zbog toga. Takve pogreške su skupe.

Dinamo pobjedom protiv Hajduka osvojio Superkup

Prvi dio je završio crvenim kartonom kojeg je dobio trener Splićana Ivan Leko nakon što je burno reagirao na jednu odluku suca Darija Bela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Smiješna situacija. Tužan sam jer sam u šest mjeseci komplimentima pomagao sucima. I sad u Superkupu ovako isključiš trenera Hajduka. Smiješno. Nije to ni stvar odluke, jedan korner ili faul. Već način. Ako ti pomoćnik kaže da je korner, ti osjećaš da smo mi dobri i da je zadnja sekunda. Ovo me prvi put vratilo u druga vremena, kad netko razmišlja 30 sekundi i vrati. Okej, poništiš, moja reakcija je loša, žuti karton korektno, ali ti trenera Hajduka ne isključiš zbog toga. Možda mu treba autoritet i ego, a sad je na meni gradio autoritet. Možda sam ja i lud, ali mislim da je ekipa na terenu bolja s trenerom. To je također na kraju bilo bitno kako će završiti, zaključio je Leko, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.