Dinamo pobjedom protiv Hajduka osvojio Superkup

Foto: fah

Nogometaši Dinama po osmi put su osvojili trofej hrvatskog Superkupa, aktualni prvak svladao je na domaćem terenu pobjednika Kupa Hajduk s minimalnih 1-0 (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik ovogodišnjeg Superkupa odlučen je u 52. minuti, a tada je jedini pogodak na utakmici postigao Martin Baturina. Dinamo je time obranio naslov pobjednika u ovom natjecanju, u ovo vrijeme prošle godine također je bio bolji od Hajduka, tom prilikom na jedanaesterce. Dinamo je osvojio osmi Superkup u povijesti, dok je Hajduk ostao na pet. Jednom je hrvatski Superkup osvojila Rijeka.

Dinamo i Hajduk opet će se, na istom stadionu, sresti u petak 21. srpnja, u dvoboju prvog kola nove prvenstvene sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.