Leona Popović uoči SP-a: Uvijek napadam medalje

Foto: fah

Platak se posljednjih dana često spominje u medijima zbog nemilog incidenta za koji nema opravdanja, a posebice kada se on dogodi u sklopu sportskog objekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ondje naši malobrojni, ali vrijedni sportaši treniraju za velike dosege koje ostvaruju na najvećim svjetskim sportskim pozornicama.

A upravo na Platku priprema se Leona Popović koja je nakon sjajnog slalomskog petog mjesta u Češkoj, sve podredila nastupu na skorašnjem svjetskom prvenstvu u Francuskoj gdje će se uz prijenos na našem programu pokušati domoći i svjetskog odličja.

– Ja uvijek napadam medalje, želim dati sve od sebe, ako se ostvari odlično, a ako ne ovaj put bit će sljedeći put, rekla je Popović za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.