L’Equipe: Barcelona otima Mbappéa Realu

L'Equipe PSG
Foto: fah

Kasno sinoć jedan od najutjecajnijih i najuglednijih sportskih časopisa L’Equipe objavio je senzacionalnu vijest o mogućem dolasku sjajnog Kyliana Mbappéa u redove Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako svi mediji već mjesecima pišu o dolasku Mbappéa u Real Madrid, francuski L’Equipe navodi kako se katalonski div uključuje u utrku za krilnog napadača. Navode kako su čelni ljudi iz Barcelone već obavijestili upravu PSG-a kako bi započeli pregovore s njihovim igračem.

Mbappé iako je navodno sve dogovorio s Realom, trebao bi saslušati i ponudu iz Barcelone. Francuzu ugovor ističe na kraju ove sezone, a po pravilima FIFA-e, ima pravo pregovarati s drugim klubovima.

L’Equipe naglašava kako uprava Barcelone ulazi u utrku za Francuzom jer bi mu u odnosu na Haalanda trebali pokriti samo troškove plaće, dok bi za Norvežanina morali izdvojiti i 75 milijuna eura za Borussiju i tko zna koliko još za njegovog agenta Minu Raiolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz je u PSG-u od ljeta 2017., a do danas je za PSG odigrao 208 utakmica te postigao 158 i namjestio 78 golova, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.