Je li kasno za popravak? Predsjednik HKS-a stao uz igrače i ‘priznao’ odgovornost!

Foto: fah

Nakon katastrofalne igre hrvatske košarkaške reprezentacije u dosadašnjem dijelu kvalifikacija za Svjetsko košarkaško prvenstvo izbornik Ivica Skelin potvrdio je svoj odlazak. U konačnici vijest i nije tako neočekivana, tim prije jer je Skelin bio iznenađenje i kad je postavljen za izbornika. Naravno, krenula su nagađanja oko njegovog nasljednika, svaki medij u Hrvatskoj, što je više nego očito, ima svog favorita za ovu nezahvalnu dužnost budući da se plasman Hrvatske na SP sveo na puku teoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će, dakle, u nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ući s novim izbornikom. Kako smo već pisali   javnost smatra kako svoj dio odgovornosti snose i predsjednik HKS-a Stojko Vranković te Dino Rađa, koji je ključna osoba kad je u pitanju izbor izbornika. Vranković je i sam priznao ”pogrešku” te ne bježi od odgovornosti.

Naime, Vranković tvrdi da ono što je Hrvatska odigrala u Zadru nije bilo dobro. Pobijedilo se Nizozemsku, ali se izgubilo od Rumunjske. Podsjetimo, Hrvatska će u lipnju imati na raspolaganju i NBA igrače te postoji nada da se neke stvari isprave, ako nije kasno s obzirom na čak tri poraza na startu. Mogu li se stvari preokrenuti povratkom Šarića, Bogdanovića, Hezonje…?

”Ne bi trebalo kriviti izbornika, ni igrače, ukoliko je netko kriv, ako netko mora snositi odgovornost, onda sam to ja kao predsjednik Saveza”, rekao je samokritični Stojko Vranković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.