Liga prvaka: Na Maksimir se vraćaju dva Dinamova dragulja, ali u krivom dresu

Foto: Twitter

Ždrijeb je odlučio – Dinamo će igrati u skupini H Lige prvaka protiv Juventusa, Seville i Olympiquea Lyona. Tako se na Maksimir vraćaju i Mario Mandžukić kao napadač talijanskog prvaka, kao i Marko Pjaca, koji je ovog ljeta također stigao u Torino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca je potpisao petogodišnji ugovor s Juventusom 21. srpnja ovog ljeta, dok je Mandžukić 14. srpnja 2010. godine napustio Dinamo i otišao u njemački Wolfsburg za sedam milijuna eura, a nakon toga je igrao za Bayern, Atletico Madrid i sada Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.