(VIDEO) Liga prvaka za njega završena: Uefa kaznila mladog nogometaša Dinama zbog ‘nesportskog ponašanja’

Foto: Snimka zaslona

Krovna europska nogometna asocijacija Uefa kaznila je mladog nogometaša Dinama Davora Lovrena s pet utakmica, razlog kazni je nesportsko ponašanje na utakmici protiv Lyona, što Uefa inače ne tolerira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponašanje Dinamovog mladog igrača u 1. kolu Lige prvaka mladih u porazu modrih od francuskog Lyona, bilo je 2:0 za Lyon, osudio je i trener Mario Cvitanović te ostali čelnici u Maksimiru. Lovren je, da podsjetimo, isključen jer je dobio žuti karton u 88. minute te samo šest minuta kasnije i izravni crveni karton. Naime, Davor Lovren dobio je izravni crveni karton zbog udaranja suparnika u sudačkoj nadoknadi, što je poslije utakmice, kao pokušaj samoisticanja, osudio i trener mlade momčadi Dinama Mario Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza od Lyona trener mlade ekipe Dinama Mario Cvitanović bio je vrlo oštar te je rekao: “Bilo je samoisticanja u nekim situacijama. Mi smo Dinamo i to ne smijemo dopustiti i tako izgledati na travnjaku. Produkt svega jest i crveni karton na kraju. Nepromišljen, napravljen bez razmišljanja. To se ne smije događati! Igrač koji nosi Dinamov dres ne bi smio razmišljati na takav način i tako se ponašati…”

Dakle, suspenzijom Uefe za Lovrena je praktički završena europska sezona, naravno, ukoliko Dinamo ne izbori europsko proljeće, kada bi Lovren ponovno u Europi mogao zaigrati.  Prvu utakmicu bez Lovrena protiv Juventusa mlada momčad Dinama riješila je vrlo uspješno, pobjedom od 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.