Liverpool dočekuje Real Madrid: Igrat ćemo svoju igru

epa09119197 Real Madrid's striker Karim Benzema (C) vies for the ball with Liverpool's midfielder Fabinho during the UEFA Champions League quarter final first leg soccer match between Real Madrid and Liverpool FC held at Alfredo Di Stefano stadium, in Madrid, central Spain, 06 April 2021. EPA/Juanjo Martin

Nogometaši PSG-a i Chelseaja izborili su plasman u polufinale nogometne Lige prvaka. Srijeda donosi druga dva četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia Dortmund dočekuje Manchester City i pokušat će nadoknaditi zaostatak od 2:1. U izravnom prijenosu na našem Drugom programu u 21 sat možete pratiti susret Liverpoola i madridskog Reala. Momčad Luke Modrića ima prednost 3:1 iz prve utakmice. Dva gola zabio je Vinicius Junior, a jednog Marco Asensio. Strijelac za Redse, koji nisu u najboljoj formi ove godine, bio je Mo Salah.

– U situaciji poput ove, kada ste praktički na izlaznim vratima, onda nemate što izgubiti. Tako ćemo pristupiti dvoboju, od prve minute igrat ćemo svoju igru i dati sve od sebe da nadokadimo zaostatak, rekao je trener Redsa Jurgen Klopp.

– Bit će to zahtjevna utakmica u kojoj moramo biti na iznimno visokoj razini. Moramo igrati na sličan način na koji smo igrali u prvoj utakmici, braniti se i napadati kao momčad. Nismo došli braniti rezultat, došli smo pobijediti, najavio je dvoboj i Luka Modrić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.