Liverpool nastavio fantastičan niz na Anfieldu: Prvak Europe do pobjede stigao uz pomoć VAR-a

Foto: fah

Liverpool je u 20. kolu Premiershipa  stigao do pobjede teže od očekivanja, ali i tako nastavio niz kojim je čvrsto zacementirao vrh ljestvice. Naime, prvak Europe je s minimalnih 1:0 slavio na svom Anfieldu protiv Wolverhamptona, koji je, podsjetimo, prije samo par dana zaustavio aktualnog engleskog prvaka, Manchester City, pobijedivši 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka je pala tri minuta prije poluvremena, umiješao se i VAR…

Trenutak odluke zbio se u 42. minuti kada je Sadio Mane zatresao mrežu nakon dodavanja Adama Lallane.

Prvotno gol nije priznat zbog Lallaninog igranja rukom, ali VAR je na kraju presudio da je u pitanju bilo rame i gol je priznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena Wolverhampton je izjednačio, ali je gol VAR poništio zbog zaleđa. Strijelac za ‘Vukove’ bio je Pedro Neto, ali gol je naknadno poništen zbog milimetarskog zaleđa Jonnyja Otta. Dugo su gosti protestirali, ali uzalud.

U nastavku golova nije bilo iako je Wolverhampton u završnici imao nekoliko vrlo izglednih prilika i Liverpool je stigao do 18. pobjede sezone i plus 13 ispred prvog pratitelja Leicestera, prenose Sportske novosti.

REZULTATI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal – Chelsea            1-2 (Aubameyang 13 / Jorginho 83, Abraham 87)

Liverpool – Wolverhampton    1-0 (Mane 42)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.