Ljutić: Nisam ni znala da sam prva kojoj je ovo uspjelo, a javila mi se i Janica

ljutić
Foto: snimka zaslona

Mlada hrvatska skijašica Zrinka Ljutić vratila se u Hrvatsku nakon što je na Svjetskom juniorskom prvenstvu u kanadskoj Panorami osvojila zlatnu medalju u slalomu i brončanu u veleslalomu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dojmovi su raznoliki, no stvarno sam presretna i preponosna što sam uspjela odvoziti tako dobru vožnju slaloma i osvojiti zlato. Zadovoljna sam i sa broncom u veleslalomu te petim mjestom u kombinaciji. Sve u svemu, presretna sam s medaljama, rekla je Ljutić po povratku u Zagreb.

Postala je prva hrvatska skijašica sa zlatom na svjetskom juniorskom prvenstvu. Dosad su medalje na juniorskim svjetskim smotrama za Hrvatsku osvajale Janica Kostelić, Ana Jelušić i Nika Fleiss u ženskoj, no nijedna nije osvojila zlato.

– Nisam ni znala da sam prva skijašica koja je osvojila juniorsko zlato od naših cura, ali zbog toga mi je i više drago. Nisam bila svjesna toga kad sam išla na Svjetsko prvenstvo, nadala sam se medalji i nekom rezultatu, a ispalo je još bolje nego što sam očekivala, rekla je Ljutić koju sad očekuje nastup na finalu Svjetskog kupa za seniorke.
– Nema vremena za slavlje. Kreće sad finale Svjetskog kupa jer sam s ovom pobjedom osigurala nastup na slalomskoj utrci. Malo ću odmoriti i trenirati malo prije toga. Ovo mi je veliki poticaj jer je konkurencija bila jaka, neke od cura imaju već i bodove u Svjetskom kupu. Imat ću dobar broj i na finalu te ću to pokušati iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, javila joj se i Janica Kostelić s čestitkama.

– Javila mi se Janica i čestitala mi, bila je jako sretna, isto kao i Ivica, zaključila je Ljutić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.