Ljutić: ‘Puno mi je lakše kada je Janica uz mene’

popović ljutić
Foto: Snimka zaslona

Mlada hrvatska skijaška nada Zrinka Ljutić spremna je za sutrašnju slalomsku utrku na Sljemenu. Svakako će joj od velike koristi biti i savjeti legendarne Janice Kostelić koja je dio njezina tima i čije iskustvo je neprocjenjivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Super je, puno mi pomaže. Stvarno je puno lakše kada je ona uz mene, daje mi odlične savjete, pogotovo sada na utrkama Svjetskog kupa jer je ona to prošla puno puta i stvarno mi najviše može pomoći oko taktike, neke savjete oko staze, oko pristupa o skijanju kada nešto primijeti, a općenito mi je potpora izvan staze, piše HRT.

Koliko je opterećuju česte usporedbe upravo s Janicom?

– Pokušavam to ne shvatiti ozbiljno jer nije realno da sada govore da sam ja nova Janica i to, ali ja treniram puno, stvarno radim i trudim se tako da vidjet ćemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.