Lovren: ‘Iako je Tottenham favorit, Dinamo ima šanse’

lovren
Foto: fah

Dejan Lovren komentirao je za Sportske novosti susret Dinama i Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Naravno, nećemo se lagati, Tottenham je favorit u okršajima s Dinamom. Spursi imaju velikog iskustva u igranju velikih utakmica. Da, možemo sad mi pričati da i Dinamo igra velike utakmice, ali nije to niti približno onima koje je igrao Tottenham. Mourinhova momčad igra u strašnom ritmu, a za Dinamo će biti pogotovo teško ako će Mourinho na teren poslati svoj najbolji, udarni sastav”, priča Lovren.

” Iako su Spursi favoriti, Dinamov put u London, a kasnije i uzvrat, nije nemoguća misija. U stanju su iznenaditi, u stanju su napraviti veliki rezultat. Pratio sam, naravno, Dinamo u Europskoj ligi, pokazali su ono što daje nadu, postali su ozbiljna europska momčad protiv koje nitko ne može sa sigurnošću kazati da će ih eliminirati. Ako će biti kompaktni, čvrsti, disciplinirani, ako će koristiti svoje prilike, onda je sve moguće, onda bi Dinamo mogli gledati i u četvrtfinalu”, poručuje.

“Postali su ozbiljna kompetitivna europska momčad. Za ono što su pokazali do sada u Europi nema im se što prigovoriti. Međutim, to treba naglasiti, za sve protivnike s kojima su do sada igrali, Mourinhova momčad je neka druga dimenzija. Jer, Tottenham igra puno brži nogomet, u iznimno jakom ritmu, to je ipak neki sasvim drukčiji nogomet od onog na kojeg su Modri dosad navikli. Jednostavno, igrači brže misle i brže igraju. Dinamo se na to mora pripremiti, kod Spursa nema niti sekunde praznog hoda, u svakoj moraš biti maksimalno koncentriran i fokusiran jer ako nisi – kazna stiže”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.