Lovren otvoreno: Nećemo se lagati, ne izgledamo dobro

Glasgow, 18.06.2021 - Utakmica 2. kola D skupine Europskog nogometnog prvenstva, Hrvatska - Ceška na Hampden Park stadionu u Glasgowu. Na slici Jakum Bankto, Ivan Perišic, Šime Vrsaljko, glavni sudac, Vladimir Darida, Dejan Lovren. foto HINA/ Daniel KASAP/ ds

Dejan Lovren skrivio je kazneni udarac kojega je Patrik Schick u 37. minuti pretvorio u vodstvo Češke protiv Hrvatske. Vatreni su u nastavku, kad je među svježim snagama bio i Nikola Vlašić, ipak uspjeli izboriti remi i bod nade za plasman u drugi krug Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kako ne bih bio razočaran. Gledajući situaciju unazad, ja Schicka uopće nisam mogao vidjeti, išao sam na loptu, to je prirodna pozicija mojih ruku i svakog obrambenog igrača, tako skačem cijeli život i tako su me učili, ne znam kako da skačem, kao svijeća, to je nemoguće. Niti sudac to nije vidio kao penal, da nije bilo VAR-a nije ni bilo penala, smatra Lovren i dodaje o igri Vatrenih:

– Ne izgledamo dobro, nećemo se lagati. Prvo poluvrijeme nije bilo na našem nivou. Moramo svi sjesti i razgovarati, ako nastavimo kao u prvom poluvremenu ovako neće završiti. U drugom smo ipak nešto pokazali, ali nedovoljno dobro. Neke stvari ne štimaju, ali nije svemu kraj, sve je u našim rukama, ja i dalje vjerujem u ovu ekipu.

Što mogu očekivati navijači?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dat ćemo definitivno više od ovoga, svjesni smo da ovo nije bilo dobro, nemamo se što lagati. U nekim situacijama kao da smo poluaktivni, gledamo suigrače umjesto da ih stisnemo. Oni, uz sav respekt, nemaju kvalitetu kakvu imamo mi. Idemo dati sve od sebe i protiv Škota uzeti ta tri boda, zaključio je Lovren, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.