Lučić-Baroni nakon poraza na Roland Garrosu: Moja očekivanja rastu

Nekad bih nakon ovakvih poraza bila utučena, no sada nije tako i moja očekivanja u nastavku sezone rastu, izjavila je Mirjana Lučić-Baroni nakon što ju je u 3. kolu Roland Garrosa zaustavila Alize Cornet pobjedom u tri seta nakon dva sata i 32 minute velike borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska tenisačica poražena je od 25-godišnje francuske tenisačice, 29. na WTA ljestvici, sa 6-4, 3-6, 5-7 i potpuno je svjesna prilike koja joj promakla za plasman u osminu finala pariškog Grand Slam turnira.

“Odlučila je jedna lopta. Da sam možda pogodila taj forhend za 5.3, imala bih servis za meč. No, to se nije dogodilo. Od svega trebam uzeti samo dobre stvari, tako pariški nastup doživljavam jako pozitivno”, izjavila je Mirjana Lučić-Baroni za internetski portal jedinog hrvatskog teniskog magazina (tenis-revija.com).

“Nakon ovog rastu moja očekivanja u nastavku sezone, posebice na svetoj travi Wimbledona uz koju me uvijek vežu posebne uspomene”, dodala je 33-godišnja hrvatska tenisačica koja je u All England Clubu plasmanom u polufinale 1999. godine ostvarila najbolji pojedinačni rezultat na Grand Slam turnirima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.