Luda utakmica Barcelone i Betisa: Messi napravo preokret

epa08805272 FC Barcelona's striker Pedri Gonzalez (R) celebrates with teammates after scoring the 5-2 goal during the Spanish LaLiga soccer match between FC Barcelona and Real Betis held at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, 07 November 2020. EPA/Alejandro Garcia

Barcelona je slavila kod Betisa s 3:2 pobjedničkim golom Trincaoa u 87. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Betis je poveo preko Iglesiasa (38), Barca preokrenula u drugom dijelu golom Messija (59), samo dvije minute nakon što je ušao u igru, i autogolom Ruiza (58), opet nakon udarca Messija. Betis je izjednačio pogotkom Ruiza u 75. minuti.

Samo tri minute prije kraja Brazilac Trincao je pogodio svoj prvijenac za pobjedu Katalonaca i to neobranjivim udarcem pod prečku.

Barcelona je na drugom mjestu, s istim brojem bodova kao i trećeplasirani Real, a za liderom Atleticom zaostaju sedam bodova i imaju dvije utakmice više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.