Luis Suarez u humanitarnoj akciji Big Macovi za djecu u Urugvaju

Foto: Snimka zaslona

Urugvajski nogometaš i novi napadač Atletico Madrida Luis Suarez sudjelovao je u dobrotvornoj akciji. Naime, donedavni 33-godišnji napadač Barcelone kupio je i donirao 1000 Big Macova kao dio godišnje promocije koju McDonald’s održava u Urugvaju. Urugvajac je hamburgere kupio dok je boravio u Španjolskoj putem  platforme McDelivery, a platio ih je 4750 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, sav prihod od kupovine hamburgera se donira Udruženju Ronald McDonald House i djeci iz škole Liceo Impulos, Luis Suarez je sve Big Macove odlučio donirati djeci jednog manjeg grada 32 kilometara udaljenog od glavnog grada Urugvaja, Montevidea.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.