Luisu Suarezu protiv Bayerna baš ne ide: Barcelona primila osam golova, Atletico četiri gola

Foto: fah

Nogometaši Bayerna deklasirali su sinoć na svom terenu u sklopu 1. kola Lige prvaka Atletico Madrid 4:0. Prvak Europe još jednom je potvrdio koliko je zapravo superioran većini europskih klubova, pa tako i vrlo jakom Atleticu, koji ima jednu od boljih obrana u Europi, a trener Bayerna Hansi Flick je, podsjetimo, uoči utakmice kazao kako je obrana Atletica najbolja u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po mnogima Bayern je lakše od očekivanja pobijedio momčad Diega Simeona, iako se ne može reći da Atletico nije imao svojih prilika. Međutim, Bavarci su potpuno zasluženo svladali madridski klub, a u centru pozornosti se našao bivši nogometaš Barcelone, danas nogometaš Atletica, Urugvajac Luis Suarez, koji je igrao do 76. minute. Utakmica protiv Bayerna na Allianz Areni neće mu ostati u baš najboljem sjećanju.

Naime, Suarez je posljednje dvije utakmice Lige prvaka odigrao upravo protiv Bayerna. Prvi se meč igrao prije dva mjeseca kada je nastupao za Barcelonu, bilo je to u četvrtfinalu Lige prvaka, a Bavarci su slavili s nevjerojatnih 8:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć je ponovno klub za koji je igrao doživio debakl. Njegova momčad, sada Atletico, primila je četiri gola, neki će reći samo četiri gola. Dakle, Suarez je s momčadima u kojima je u posljednje dvije utakmice igrao protiv Bayerna primio čak 12 golova, za što, dakako, on i nije kriv. Iako je protiv Bayerna sinoć na Allianz Areni promašio dvije velike prilike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.