Luka Modrić igrom oduševljava španjolske novinare: ‘Bolje nije moguće igrati’

Foto: Twitter/Marca

Najbolji europski klub Real Madrid i dalje pobjeđuje, sjajno kraljevi igraju na početku sezone, pa čak i u onim utakmicama u kojima nema najboljeg igrača Cristiana Ronalda. Real se polako priprema za godine koji dolaze nakon odlaska Ronalda, što, ipak neće biti tako skoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Barceloni je Real slavio 2:0 protiv Espanyola, igrom je oduševio Luka Modrić, koga je Marca, inače medij blizak Realu, proglasila kao jednog od glavnih igrača.  “Luka Modrić je u nevjerojatnoj formi, njegov nastup na Cornelli nije mogao biti bolj, kako u napadu tako i u obrani. Igrom oduševljava sve oko sebe”, smatra novinar Marce Enrique Ortego.

Španjolski mediji hvale Luku Modrića kao jednog od najboljih igrača Reala u zadnjih desetak godina. “Navikli smo ga takvog gledati u napadačkoj fazi igre, međutim, ozljeda Casemira prisilila ga je da više pomaže Kroosu u defenzivi.” Poznato je da Modrić, kao jedan od najboljih veznih nogometaša svijeta u ovom trenutku, igra sjajno s loptom, međutim, njegovu igru bez lopte posebno hvale španjolski mediji. Modrić jako puno trči, pokriva teren, odvlači protivničke igrače, privlači pozornost na sebe, otvara prostor suigračima…

“Modrić je fizički pripremljen,  to je ključ za njegovu igru. Espanyol je nametnuo dobar ritam od početka utakmice, a Luka je to pratio bez problema. Nije normalno vidjeti igrača takve tehnike i elegancije kako toliko trči i radi u trenucima kada lopta nije kod njega. On to radi i zbog toga je briljantan”, zaključio novinar Marce Enrique Ortego.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.