Luka Modrić na nogometnim terenima već za tri tjedna

Prema pisanju specijaliziranog nogometnog portala goal.com, Luka Modrić bi mogao biti na nogometnim travnjacima već za tri tjedna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, tek što se nedavno vratio nakon višemjesečne ozljede na teren, naš najbolji igrač ponovno se ozlijedio, a stradali su mu ligamenti desnog koljena. Iako su prve prognoze govorile o najmanje šest tjedana oporavka, najnovije prognoze su bitno optimističnije. Naime, Lukino koljeno nije ozbiljnije stradalo, pa bi ozljeda mogla trajati duplo kraće nego što su bila početna predviđanja.

Španjolska Marca piše “U klupskom priopćenju nije navedeno koliko će se Modrić oporavljati, dijelom i zbog toga što se prema našim informacijama razdoblje oporavka može skratiti. U principu, za takve ozljede treba šest tjedana oporavka, ali Lukino koljeno ipak nije teže stradalo i čini se da nema većih oštećenja koja bi mogla zakomplicirati oporavak. Očigledno je ozljeda manja nego što se činilo na početku i mogući je kraći oporavak. Čak smo jučer i iz kluba dobili informaciju da bi se mogao oporaviti za tri do četiri tjedna”.

Sam Luka u izjavi za Sportske novosti je rekao: “U trenutku mi se zavrtjelo u glavi od udarca, stvarno me zaboljelo, znao sam odmah da se nešto dogodilo”, te nastavio,“ Moram dignuti glavu i opet prionuti mukotrpnom poslu. Najteže mi pada što sam se četiri i pol mjeseca žestoko borio da se vratim u što boljem stanju i onda je u ovih mjeseca dana sve izgledalo odlično. Osjećao sam da sam sve bliže formi taman kada se počinju rješavati stvari finiša sezone, kad ono snađe me nova muka. Ali nema kukanja, želim se vratiti i prije kraja sezone.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izostanak Luke Modrića se itekako osjetio u igri „kraljevskog kluba“, a ova ozljeda je došla u najgori mogući trenutak kada Real ulazi u završnicu natjecanja gdje se bori za obranu naslova europskog prvaka, kao i titulu prvaka Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.