Luka Modrić najbolji defanzivni vezni igrač španjolske Primiere

Foto: fah

Hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Ivan Rakitić primili su nagrade za najboljeg središnjeg veznog igrača Primere u prošloj sezoni, odnosno za fair-play.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić, član aktualnog prvaka Europe Real Madrida, proglašen je najboljim središnjim veznim igračem španjolskog nogometnog prvenstva za sezonu 2013./2014., u kojoj je 34 puta nastupio za svoju momčad.

Hrvatski je reprezentativac pobijedio u konkurenciji Gabija iz Atletico Madrida te Sergija Busquetsa iz Barcelone, a u ponedjeljak navečer primio je nagradu na svečanoj dodjeli.

“Suigrači mi pomažu u mom nogometnom napretku. Hvala njima, hvala svima koji su mi dali glas i hvala svim navijačima Real Madrida”, izjavio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagrađen je bio i Ivan Rakitić, koji je bio nominiran i u kategoriji najboljeg ofenzivnog veznog igrača. Rakitić je kao bivši kapetan Seville i današnji igrač Barcelone dobio priznanje za fair-play, zahvaljujući svojim dobrim igrama i profesionalnom pristupu sportu, zbog čega ga mnogi smatraju pravim primjerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.