Luka Modrić: ‘Šteta što Zlatan Ibrahimović nije odabrao Hrvatsku, ali imamo i mi sjajnih napadača u reprezentaciji’

Foto: fah

Hrvatski kapetan Luka Modrić u razgovoru za SVT Sport još jednom je pokazao koliko je veliki simpatizer bivšeg švedskog reprezentativca Zlatana Ibrahimovića.  Podsjetimo, Ibrahimović je prije mjesec dana napustio Manchester United te je potpisao za LA Galaxy. Ibrahimović se dobro snašao u novoj sredini s obzirom kako je iz tri utakmice zabio tri pogotka.  Mnogi su sumnjali u njegov povratak nakon ozljede, no, ipak je uspio, barem za sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što o Zlatanu Ibrahimoviću kaže hrvatski reprezentativac i zvijezda Reala Luka Modrić?

“Bo je zaista velik igrač u Europi u zadnjih 10-20 godina. Jedan od najboljih napadača, a odlazak u SAD je njegova odluka. Nadam se da će uživati u Los Angelesu.”

Modrić bi volio da Ibrahimovićeva karijera traje što duže, kako bi ”mogao uživati u njegovim potezima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga Luka je rekao nešto što nitko nije očekivao…

“Uvijek sam govorio da bih volio završiti karijeru u Realu, imamo još dvije godine ugovora i sretan sam. Ali nikad ne znate što se može dogoditi. Ako ne okončam karijeru u Realu, možda se mogu zamisliti u MLS-u!”, kazao je hrvatski veznjak i jedan od najboljih igrača sredine terena u Europi.

Na pitanje kako bi bilo da je s Ibrahimovićem zaigrao za hrvatsku reprezentaciju Modrić je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tko ne bi volio imati takvog igrača u kadru!? On je jedan od najboljih igrača u modernom nogometu i šteta je što nije odabrao Hrvatsku”, kazao je Modrić, nakon čega je ipak dodao:

“Tako je kako je, imamo mi sjajnih napadača u reprezentaciji. Iako, sjajno bi nam Ibrahimović došao. To je sigurno!”

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.