Luka Modrić ušao u “klub 100” Lige prvaka

epa09164127 Madrid's Luka Modric (R) vies for the ball against Chelsea's Mason Mount (L) during the UEFA Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid CF and Chelsea FC at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 27 April 2021. EPA/JuanJo Martin

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić upisao se u “klub 100” Lige prvaka nakon što je večeras nastupio za Real Madrid i ponio kapetansku traku u susretu 6. kola D skupine s Interom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je tako postao prvi hrvatski nogometaš koji je došao do 100 nastupa u elitnom klupskom razredu na “Starom kontinentu” te ukupno 43. igrač kojem je to uspjelo.

Modrić je u listopadu ove godine upisao i 400. nastup u dresu Reala (večerašnji protiv Intera bio mu je 408.), dok je u dresu hrvatske reprezentacije upisao rekordnih 146. nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.