Lukaku pretekao Neymara: ‘Sretan sam i blagoslovljen što sam se vratio’

Foto: Twitter

Prvak Europe, engleski Chelsea, večeras je predstavio veliko pojačanje iz Intera. Dakako, govorimo o belgijskom reprezentativcu Romelu Lukakuu. Spomenuti je nogometaš plaćen 115 milijuna eura, ukupan transfer, zbog svih njegovih transfera, dosegnuo je svotu od 288 milijuna funti, odnosno 340 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukaku je tako pretekao zvijezdu Brazila i PSG-a Neymara, koji je za dva transfera, iz Santosa u Barcelonu i iz Barcelone u PSG, plaćen 279 milijuna eura. Na trećem mjestu je Portugalac Cristiano Ronaldo, čiji su transferi u Manchester United, Real Madrid i Juventus ukupno iznosili 207 milijuna funti.

Podsjetimo, svojedobro je Lukaku ua Chelsea odigrao tek 15 utakmica prije nego li je 2014. prodan Evertonu.

Nakon sjajne sezone u prvaku Italije, Interu, Lukaku se vraća u London, trener Chelseaja Thomas Tuchel smatra da bi s njim u napadu mogao napasti prvenstvo Engleske te obraniti naslov prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sretan sam i blagoslovljen što sam se vratio u ovaj prekrasan klub”, poručio je Lukaku te je dodao:

“Za mene je to bio dug put. Došao sam ovdje kao klinac koji je imao puno toga za naučiti, sada se vraćam s puno iskustva i zreliji. Odnos koji imam s ovim klubom puno mi znači, kao što znate. Podržavao sam Chelsea kao klinac, a sada se vraćam i nevjerojatan je osjećaj.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.