Mainz odgodio Bayernovo slavlje, gol Kramarića

epa09156886 Thomas Mueller (C) of Bayern Munich in action against Mainz players Danny da Costa (L) and Leandro Barreiro (R) during the German Bundesliga soccer match between FSV Mainz 05 and Bayern Munich in Mainz, Germany, 24 April 2021. EPA/Alexander Scheuber / POOL CONDITIONS - ATTENTION: The DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Nogometaši Mainza ostvarili su neočekivanu domaću 2-1 pobjedu protiv Bayerna i tako odgodili slavlje Bavaraca koji su mogli i matematički osigurati deveti uzastopni naslov prvaka Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayernu nije pomogao ni povratak Roberta Lewandowskog koji je u petoj minuti sučevog dodatka ublažio poraz prvaka.

Andrej Kramarić je bio strijelac za Hoffenheim koji je odigrao 1-1 na gostovanju u Freiburgu.

Union je u Berlinu s 3-1 pobijedio Werder uz tri pogotka Finca Joela Pohjanpale (50, 53, 67) u kojima je veliku ulogu imao i hrvatski napadač Petar Musa, asistent za drugi i treći gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je ugostio Borussiju Dortmund i doživio treći poraz u posljednje četiri utakmice, a za to se pobrinuo Erling Haaland. Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo igrao je od 65. minute.

U borbi za opstanak najugroženija je predzadnja Hertha s 26 bodova, ali i tri utakmice manje od gotovo svih konkurenata. Koeln se probio na 16. mjesto s 29 bodova, a po 30 imaju Werder i Arminia, koja ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.