Majer: Njima ta utakmica ništa ne znači, ali to može biti klopka

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra u 20.45 na Maksimiru protiv Armenije igra odlučujuću utakmicu za izravni plasman na EURO 2024. u Njemačkoj. Susret su najavili izbornik Zlatko Dalić i Lovro Majer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sretan sam zbog toga, još više da smo pobijedili i doveli se u situaciju da ovisimo sami o sebi. S tom utakmicom možemo biti zadovoljni, sutra vjerujemo u pobjedu i spremni smo za to, počeo je konferenciju za novinare Majer.

Kakvu utakmicu očekuje?

– Ne razmišljamo na način da očekujemo da će to biti ovakva ili onakva utakmica. Znamo da mi moramo biti pravi. Ako budemo pravi, kao što smo bili protiv Latvije, ne bi trebalo biti problema. Armenija je pokazala da je postala jedna ozbiljna i dobra ekipa, i individualno i momčadski. Njima ta utakmica ništa ne znači, ali to može biti klopka, jer igraju bez pritiska. No ako uđemo u utakmicu kao protiv Latvije ne trebamo se ničega bojati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li motiv na razini?

– Sigurno da smo motivirani, kad smo izgubili protiv Turske i Walesa, i onda je ozračje bilo dobro, nije se ni tad ništa puno promijenilo. Držali smo se zajedno, znali smo koliko smo kvalitetni i da, ako budemo pravi, i dalje imamo velike šanse da odemo na Euro. Vjerujem da ćemo to sutra pokazati.

Kako se osjeća na desnom krilu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Osjećam se super, igrao sam to i u klubu u zadnje vrijeme.

Kako mu je u Wolfsburgu?

– Zadovoljan sam, trenutno smo u sredini, nemamo konstantu, a ja sam zadovoljan svojom igrom, napredujem. Zato sam tamo i došao, zasad sve ide kako treba i sretan sam, zaključio je Majer, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.