Malo nas je, ali nas ima: Hrvatski navijači kod Wembleyja

Foto: Snimka zaslona/gol.dnevnik.hr

Kako smo već pisali Hrvatska danas od 15 sati, dakle, već za nekoliko sati, igra prvu utakmicu Europskog nogometnog prvenstva na mitskom Wembleyju i odmah najteži protivnik – favorit Eura Engleska. Nažalost, zbog cijele situacije vezane za pandemiju koronavirusa hrvatskih navijača neće biti puno, tek maksimalno nekoliko stotina, iako su kupili dvije tisuće ulaznica, stoga ih se oko Wembleyja može vidjeti malo, premalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Glavni razlog je odluka britanske Vlade koja Hrvatsku nije maknula s liste zemalja iz koje putnici moraju proći desetodnevnu ili petodnevnu karantenu. Zbog toga je malo onih koji su stigli u London, ali zato su to oni koji žive u Velikoj Britaniji, piše portal gol.dnevnik.hr.

Mnogima su navijačima propale kupljene ulaznice i plaćeni letovi propali, naime, to je apsolutno nepošteno prema navijačima Vatrenih, nadajmo se da će naši igrači na terenu Englezima vratiti i spusiti ih na zemlju. Bilo je, doduše rijekih, navijača koji su odradili karantenu te su stigli do Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.