Mamić nakon Varaždina: ‘Sretan sam, ovo je posebna pobjeda’

Foto: fah

Nogometaši Dinama u posljednjem su kolu jesenskog dijela prvenstva uvjerljivo s 4:0 svladali Varaždina i osigurali titulu “jesenskog” prvaka. Modri imaju isti broj bodova kao i Osijek, ali bolju gol razliku i dvije utakmice manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitke momčadi na dobroj igri i na uvjerljivoj pobjedi. Odigrali su utakmicu na jednom jako dobrom nivou i vrlo mi je drago – posebna pobjeda obzirom da je zadnja. Međutim, znate kako to biva kad je zadnja pa su u glavama na odmoru i putovanjima, to zna ponekad, odnosno često, zna izgledati nekoncentrirano. Ali momčad je danas pokazala zavidnu i koncentraciju i energiju na utakmicu, bili su fokusirani cijeli tijek utakmice i apsolutno zasluženo pobijedili i to me čini sretnim, rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon utakmice.

Bruno Petković odigrao je vrlo dobru utakmicu, postigao je dva gola i bio vrlo aktivan na terenu.

– Svi znamo Brunine kvalitete. Diže se iz utakmice u utakmicu, sretni smo da ga imamo i siguran sam da može još puno više i da se ne treba zadovoljavati s ovime. On je važan kotačić naše momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završena je polusezona, za igrače i stožer slijei odmor do 3. siječnja.

– Slijedi nam odmor do 3. siječnja. Tada se okupljamo, dva dana imamo testiranja i medicinske preglede. Petog siječnja odlazimo u Rovinj na deset dana. Tamo će se spremati, nije optimalno jer je to prekratko vrijeme za prave pripreme, ali ćemo pokušati iskoristiti vrijeme da se što bolje pripremimo za nastavak. Igramo s Rijekom na Maksimiru 19. siječnja, zaostala utakmica, i moramo biti na top nivou, zaključio je Mamić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.