Mesut Özil ‘slomljenog srca’ zbog krize Arsenala

Foto: fah

Kako smo već pisali londonski Arsenal u velikoj je krizi, već dva mjeseca ne znaju za pobjedu, a u ovom su kolu izgubili na gostovanju kod Evertona 2:1. Posljednju pobjedu Arsenal, koji se nalazi tek na petnaestom mjestu, ostvario je 1. studenog kod Manchester Uniteda, bilo je 1:0. Nakon toga nanizali su sedam utakmica bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz od Arsenala teško je pao njemačkom nogometašu i nogometašu Arsenala Mesutu Özilu , koji ne igra, Arsenal gubi. Özil se oglasio na Twitteru te je ostavio emotikone slomljenog srca i suza i kao da je taj način želio poslati poruku kako mu se srce slama zbog krize koja trese Arsenal.

Podsjetimo, Özila je otpisao menadžer Arsenala Mikel Arteta te na njegove usluge više ne računa. Spekulira se da bi u siječnju mogao otići iz kluba.

“Trudio sam se, trudio se da mu pružim više prilika. Bio sam strpljiv, pružao sam mu prilike i bio korektan”, kazao je Arteta te je dodao kako je svjestan koliko je Özil bio važan igrač za Arsenal posljednjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Posljednjih je nekoliko sezona važan nogometaš. Trebao bi to poštovati. Ali ovdje sam da donosim odluke – najbolje odluke za momčad i klub. To je ono što pokušavam napraviti, vjerovali mi ili ne. Ne mogu tu ništa učiniti. Moram donositi odluke srcem i umom”, zaključio je menadžer Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.