Mamić ne želi kalkulirati uoči Feyenoorda: ‘Idemo po tri boda’

Foto: fah

– Čekamo na prvom mjestu skupine dvije teške i važne utakmice. U prvoj sljedećoj s Feyenoordom naravno da želimo tri boda i osigurati plasman dalje. Dočekujemo utakmicu u sjajnom raspoloženju, sa zdravim igračima, i Gavranović nam se vraća. Očekujem dobru utakmicu i tri boda, rekao je trener Dinama Zoran Mamić uoči puta u Nizozemsku na utakmicu 5. kola skupine K Europske lige protiv Feyenoorda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovi su igrači na posljednjem testiranju bili negativni, dok kod Feyenoorda ima velikih problema, navodno čak sedam-osam izostanaka.

– Mi smo u redu, što se tiče njih ne znam kakva je situacija. Znam da imaju određenih problema s ozljedama, imaju kantonirani igrača, ali igrači koji će umjesto njih igrati su jednako dobri, ako ne i bolji. Vidjet ćemo uostalom kad dođemo tamo. Moramo se koncentrirati na naše zadatke, uz sav respekt prema protivniku. Moramo biti kompaktni, kao što smo bili u Austriji, moramo biti blizu, podržavati jedan drugoga, raditi dobru tranziciju, koristiti bolje šanse nego li u Austriji. Iako smo zabili tri gola, trebali smo utakmicu davno prije riješiti. To je segment igre u kojem možemo i moramo biti bolji.

Puno je kombinacija kojima Dinamo u Nizozemskoj može potvrditi europsko proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Iskreno, ne razmišljam o tome. Čuo sam da nam u nekim kombinacijama ne bi bio dovoljan ni bod. Ni ne želimo igrati na bod, želimo utakmicu dobiti i riješiti svojim snagama i kvalitetom i svojim rezultatom da ne ovisimo o drugima, zaključio je Mamić.

Dva kola prije kraja natjecanja po skupinama Dinamo je na vrhu ljestvice s osam bodova, drugi Feyenoord ima pet, treći Wolfsberger četiri, a posljednji CSKA tri.

Dok Dinamo gostuje u Rotterdamu, CSKA će u Moskvi ugostiti Wolfsberger, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.