Mamić: Slaven je bio odličan protivnik, ali nismo mu puno dopustili

Foto: fah

Trener Dinama Zoran Mamić prokomentirao je nakon plasmana u polufinale Hrvatskog kupa kako je “Slaven Belupo bio odličan protivnik”, a kapetan Arijan Ademi dodao je kako su “najteže utakmice u kojima nema ispravka”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitke momčadi na pobjedi. Zasluženo smo pobijedili. Bili smo bolji takmac u dobroj utakmici gdje je Slaven Belupo isto bio jako dobar, odličan usudio bih se reći. Međutim, nismo im puno dopustili, ta tri ili četiri udarca s nekih 18-20 metara, to je bilo sve što smo im dali. Nisu nam ozbiljnije ugrozili gol, što je sjajno jer smo opet završili utakmicu bez primljenog gola. Momčad je radila, bila agresivna, stvara prilike i polu prilike i na kraju zasluženo pobijedila, rekao je trener Dinama.

O odluci da poštedi Livakovića i Majera kaže:

– Odlučio sam se malo im dati odmora. Imamo dovoljno kvalitetnih nogometaša koji isto tako mogu igrati na visokom nivou. Bit će toga još, veliki mjeseci su ispred nas s velikim brojem utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Najteže su ove utakmice gdje nema ispravka. Igra se na jednu i sigurno da je bilo malo određenog pritiska koji smo hvala bogu dobro izdržali i na kraju zasluženo pobijedili, rekao je Arijan Ademi, dodavši:

– Oni su dobra ekipa, imaju glavu i rep i znaju što žele. Imaju svoju igru i to forsiraju. Protiv nas im je dobro išlo u oba dvije utakmice isto do 50-60 minute gdje smo ih probili i to onda na kraju priveli mirno kraju, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.